LejelovenMenu

Husregler i delebolig

Hvis du skal dele en bolig med andre, kan det være en god idé at supplere den husorden, der allerede gælder i ejendommen med et internt regelsæt, som gælder for alle beboerne i jeres fælles lejemål. Få inspiration til at udforme husregler her.

Alle boliger i en ejendom er underlagt den samme husorden. Mange undervurderer dog behovet for yderligere at lave et internt regelsæt i deleboliger, hvor folk ofte er forskellige, og ligeledes har forskellige behov for ro og orden. For at lejemålet kan være et rart sted for alle, kan det derfor være en god ide at sætte sig ned og blive enige om en række regler, som alle internt i boligen skal overholde.

Her på siden kan du downloade en række husregler, som I kan lade jer inspirere af og tilpasse efter behov. Husreglerne er udformet som en form for kontrakt, der skal underskrives af alle beboere. I denne kontrakt kan det evt. aftales, at der tildeles bøder, hvis reglerne ikke overholdes. Dette er for at øge seriøsiteten og sikre, at reglerne overholdes.

Du kan downloade skabelonen til husregler her .